Agatha Christie's Poirot: Béda antara owahan

33 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
tambah sithik
c (typo)
c (tambah sithik)
[[Gambar:David Suchet.jpg|jmpl|David Suchet (2006), aktor sing maragakaké Hercule Poirot, ing foto iki tanpa [[brengos]].]]
'''Agatha Christie's Poirot''' iku sawijining sérial acara télévisi Britania sing ditayangaké ing ITV saka tanggal 9 Januari 1989 nganti 13 Novèmber 2013. [[David Suchet]] maragakaké [[Hercule Poirot]], sawijining détèktif fiktif karangané [[Agatha Christie]].