Hatta Rajasa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
Nambahi gambar
(éjaan, replaced: : → : (3), ke-5 → kaping 5, - → -, - → -)
(Nambahi gambar)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
|honorific-prefix = [[Insinyur|Ir.]]
|name = Muhammad Hatta Rajasa
|image = Hatta RajasaRajasa2.jpg
|imagesize =
|caption =
85

besutan