Tokyo: Béda antara owahan

62 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: anggadhahi → gadhah)
c
* [[Katedral St. Nikolai]]
* [[Kuil Yasukuni]]
* [[Masjid Tokyo Camii|Masjid Tokyo]] (東京ジャーミイ)
 
== Lingkungan ==
1.291

besutan