Son Heung-min: Béda antara owahan

496 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
editing keseluruhan ~nyunting setunggal artikel mawon
(editing keseluruhan ~nyunting setunggal artikel mawon)
| mr = Son Hŭngmin
}}
'''Son Heung-min''' ([[Hangul]]: {{linktext|손|흥|민}}; [[Hanja]]: {{linktext|孫|興|慜}}; {{IPA-ko|son.ɦɯŋ.min|}}; lair 8 Juli 1992) inggih menika salah satunggaling pemain [[bal-balan]] profesionalprofésional saking [[Korea Kidul]] ingkang main ing posisi sayap utawi panyerang ing [[Liga Utama Inggris|Liga PrimerPrimér Inggris]] klub [[Tottenham Hotspur F.C.|Tottenham Hotspur]] lan [[Tim Nasional Bal-balan KoreaKoréa Kidul]].
<ref name="chafid1">[https://www.bola.net/profile/son_heung-min/ Son Heung-Min](dipunundhuh tanggal 14 Januari 2018)</ref>
Son wiwit saya minggah sae kariripun wiwit main ing klub [[Hamburger SV]], ing tim menika Son miwiti karir debut bal-balan ing [[Bundesliga]] [[Jerman]] ing taun 2010. Piyambakipun lajeng pindhah dhateng klub [[Bayer 04 Leverkusen|Bayer Leverkusen]] kanthi regi transfer 10 yuta euro, lan piyambakipun main kangge klub menika ngantos [[Liga Eropa UEFA]] lan [[Liga Champions UEFA]]. Kalih taun salajengipun, piyambakipun pindhah dhateng Tottenham kanthi beaya transfer 22 yuta euro, andadosaken pemain paling awis saking bawana [[Asia]]. Ing klub Tottenham piyambakipun dados topskorer pemain saking Asia ingkang main ing Liga Primer Inggris.
Son wiwit saya minggah saesaé kariripun wiwit main ing klub [[Hamburger SV]], ing tim menika Son miwiti karir debut bal-balan ing [[Bundesliga]] [[Jerman]] ing taun 2010.<ref name="chafid2"/> Piyambakipun lajeng pindhah dhateng klub [[Bayer 04 Leverkusen|Bayer Leverkusen]] kanthi regi transfer 10 yuta euro, lan piyambakipun main kanggekanggé klub menika ngantos [[Liga Eropa UEFA]] lan [[Liga Champions UEFA]]. Kalih taun salajengipun, piyambakipun pindhah dhateng Tottenham kanthi beayabéaya transfer 22 yuta euro, andadosaken Son pemain paling awis saking bawana [[Asia]].<ref name="chafid2"/> Ing klub Tottenham piyambakipun dados topskorer pemain saking Asia ingkang main ing Liga PrimerPrimér Inggris.<ref name="chafid2">[http://www.capitale-limited.com/2017/05/profil-biodata-lengkap-son-heung-min.html Profil & Biodata Lengkap Son Heung Min ](dipunundhuh tanggal 14 Januari 2018)</ref>
 
==Pranala Njawi==
* [https://www.transfermarkt.com/heung-min-son/profil/spieler/91845 '''Son Heung Min'''] Son Heung Min ing situs transfermarkt.com
 
e
==Cathetan Suku==
8.966

besutan