Gantiwarna, Klathèn: Béda antara owahan

111 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: koordhinat
(→‎top: gawé anyar, replaced: {{Coord|-7.96223|110.24048| → {{Coord|-7.77458|110.5454|)
(→‎top: koordhinat)
{{Infobox settlement
| name = Gantiwarna
| translit_lang2 = [[basa Indonésia]]
| translit_lang2_type = Resmi
| translit_lang2_info =
| settlement_type = Kacamatan
| subdivision_type = [[Nagara]]
352.737

besutan