Jetis, Kutha Ngayogyakarta: Béda antara owahan

111 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: jeneng resmi
(→‎top: gawé anyar, replaced: {{Coord|-7.783297|110.363649| → {{Coord|-7.7838|110.36332|)
(→‎top: jeneng resmi)
{{Infobox settlement
| name = Jetis
| translit_lang2 = [[basa Indonésia]]
| translit_lang2_type = Resmi
| translit_lang2_info =
| settlement_type = Kacamatan
| translit_lang1 = [[basa Jawa]]
352.737

besutan