Parembugan Naraguna:Ganyong: Béda antara owahan

364 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Nyuwun Pirsa..: pérangan anyar
(→‎Nyuwun Pirsa..: pérangan anyar)
 
matur nuwun. Aku mau golek bak wedhi ora ketemu. [[Panganggo:Ganyong|Ganyong]] ([[Parembugan Panganggo:Ganyong|rembugan]]) 20 Sèptèmber 2017 09.26 (UTC)
 
== Nyuwun Pirsa.. ==
 
sugeng siyang Pak, Salam kenal..
 
badhe nyuwun pirsa cara ndamel artikel saged kathah sanget kados panjenengan menika pripun nggih?
 
Matur nuwun
 
<span title="Fallen leaves">🍂</span>
[[Panganggo:JV015Chafid|Chafid Ibnu Abdillah (حفظ بن عبد الله)]] ([[Parembugan Panganggo:JV015Chafid|rembugan]]) 18 Januari 2018 06.39 (UTC)
8.966

besutan