Geneng, Prambanan, Klathèn: Béda antara owahan

111 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: wuwuh éjaan resmi
(→‎top: ganti koordhinat, replaced: {{Coord|-7.7531911|110.5289945| → {{Coord|-7.74882|110.52783|)
(→‎top: wuwuh éjaan resmi)
{{Infobox settlement
| name = Geneng
| translit_lang2 = [[basa Indonésia]]
| translit_lang2_type = Resmi
| translit_lang2_info =
| settlement_type = Désa
| subdivision_type = [[Nagara]]
352.737

besutan