Parembugan Naraguna:Ganyong: Béda antara owahan

172 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
[[Panganggo:JV015Chafid|Chafid Ibnu Abdillah (حفظ بن عبد الله)]] ([[Parembugan Panganggo:JV015Chafid|rembugan]]) 18 Januari 2018 06.39 (UTC)
: salam kenal ugi. Sing cetha inggih kedah disiapaken datanipun. Saking data lajeng didamel ukaranipun.</br>Umpamine : ''Nami kula ...... saking dhusun ...... sapunika kula sinau ing kelas ..... SD ...... '' kedah disiapaken tabel data ''nama, alamat, kelas & nami sekolahan.'' Menawi kersa ukarananipun panjang, isian datanipun ugi kedah kathah. Cekakipun makaten. [[Panganggo:Ganyong|Ganyong]] ([[Parembugan Panganggo:Ganyong|rembugan]]) 18 Januari 2018 07.43 (UTC)
 
Matur nuwun Pak..
[[Panganggo:JV015Chafid|Chafid Ibnu Abdillah (حفظ بن عبد الله)]] ([[Parembugan Panganggo:JV015Chafid|rembugan]]) 18 Januari 2018 22.55 (UTC)
8.966

besutan