Sato kéwan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎Sato Kéwan: clean up, replaced: kewan → kéwan using AWB
(→‎Sato Kéwan: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé)
c (→‎Sato Kéwan: clean up, replaced: kewan → kéwan using AWB)
* [[Asu]], utawa ing basa krama diarani '''segawon''', kalebu bangsané [[karnivora]] lan kulawargané [[mamalia]], ''canidae''.
* [[Banyak]], utawa ing [[Basa Indonésia]] diarani '''Angsa''' kalebu kulawargané [[manuk]], lan sub-kulawarga [[anatidae]].
* [[Babi]], iku sajinis [[sato kewankéwan|kéwan]] [[ungulata]] sing moncongé dawa lan irungé lèpèr lan arupa kéwan sing asal asliné saka [[Eurasia]].
* [[Bèbèk]], uga dikenal kanthi sesebutan [[itik]] ing [[basa Indonésia]]
* [[Cacing]], ya iku [[kéwan]] cilik, kang ora nduwé [[sikil]], awaké bunder, trepes dawa lan ora ana [[tangan]]é.
1.443

besutan