Filum: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: kewan → kéwan using AWB
c (→‎top: clean up, replaced: kewan → kéwan using AWB)
'''Filum''' saka [[basa Yunani]]; ''phylum'' ya iku cawang. Lumrahé [[tembung]] iki dipigunaké ing [[linguistik|èlmu basa]] perbandingan utawa ing èlmu [[biologi]] kanggo ngklasifikasi gandhéngan 'kulawarga' antar [[jinis]] utawa [[basa]].
 
Ing '''biologi''', [[klasifikasi]] iki mirunggan kanggo [[sato kewankéwan]] kang dipérang manèh dadi: [[subfilum]], [[kelas (biologi)|kelas]], [[Ordo (biologi)|ordo]], [[Famili (biologi)|famili]], [[génus]] lan [[spésies]]. Saya mudhun urutan klasifikasiné, saya akèh kamemperan [[individu]]né.
 
Ing èlmu [[basa]], iki arupa [[golongan basa]] atawa [[rumpun basa]] kang misah sakiwa-tengené 50 nganti [[100]] [[abad]] kapungkur.
1.443

besutan