Epidermis: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: kewan → kéwan using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: sanesipun → sanèsipun)
c (→‎top: clean up, replaced: kewan → kéwan using AWB)
 
'''Epidermis''' wonten ing [[biologi]] ateges jaringan [[sel (biologi)|sel-sel]] ''pelindung'' ing lapisan paling njaba. [[Epidermis kulit|Epidermis]] dados pérangan [[kulit]] ing [[kewankéwan]], lan [[manungsa]]. Wonten ing [[wit-witan]], [[epidermis (uwit)|epidermis]] inggih punika lapisan sel-sel paling njaba wonten ing [[oyot]], [[gagang]], [[godhong]], lan [[organ]] sanèsipun.
 
{{disambig}}
1.443

besutan