Kanker: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: sanés → sanès using AWB
(éjaan, replaced: , → , , kadasta → kados ta (3), - → -, - → -)
c (→‎top: clean up, replaced: sanés → sanès using AWB)
* gesang boten terkendali(pembelahan sel ngelangkungi wates normal)
* nyerang [[jaringan (biologi)|jaringan biologis]] wonten ing caketipun.
* pindhah ing [[jaringan]] [[sarira]] sanéssanès lumantar sirkulasi rah utawi [[sistem limfatik]], dipunwastani [[metastasis]].
Tiga sipat ganas punika ingkang bèntenaken kanker saking [[tumor]] jinak.saged mbentuk tumor, wonten ugi ingkang boten, kados ta [[leukimia]].<ref name="internet 1">[http://www.mediasehat.com/utama07.php Pangertosan Kanker] (dipununduh 01 November 2012)</ref>
== Bèntenipun tumor kaliyan kanker ==
1.443

besutan