Gunung Kilimanjaro: Béda antara owahan

591 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: satuan → ékan)
| publisher = PBS Online
}}</ref>
 
Kilimanjaro minangka tujuan wisata, lan ana 6 rute kanggo puncak: Lemosho, Machame, Marangu, Umbwe, Rongai lan Sirkuit Lor. Padha beda-beda ing dawa. Rute panjang sing paling apik kanggo pamula, amarga nalika sampeyan nglampahi wektu luwih cepet ing pendakian, aklimatisasi dadi luwih gampang.<ref>{{Cite web|url=https://en.altezza.travel/climbing-kilimanjaro|title=Climb Kilimanjaro {{!}} Мount Kilimanjaro Climbing {{!}} Unforgettable trip! {{!}} Altezza.Travel|last=|first=|date=|website=en.altezza.travel|language=en|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2018-01-19}}</ref>
 
== Pirsanana uga ==
1

besutan