Baron, Nganjuk: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(→‎top: ganti isi, replaced: Kodhe laladan administrasi → Kodhe laladan<br>administrasi)
(→‎top: ganti isi)
| settlement_type = Kacamatan
| subdivision_type = [[Nagara]]
| subdivision_name = [[Indonésia]]{{IDN}}
| subdivision_type1 = [[Provinsi]]
| subdivision_name1 = [[Jawa Wétan]]
352.737

besutan