Nokia 2760: Béda antara owahan

1.075 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: {{Infobox mobile phone | name = Nokia 2760 | family = | logo = | logo caption = | image = | image_size = | caption = | aka = | brand...)
 
| manufacturer =
| networks =
| releasedate = 2007, Mèi. Released 2008, Januari
| predecessor =
| successor =
| lifespan =
| discontinued =
| dimensions = 104.287 x 4344.8 x 1720.87 mm, 69 cc (43.1043 x 1.7276 x 0.7081 in)<ref name="Nokia_1650Nokia_2760"/>
| weight = 8081 gram (2.8286 oz)
| os =
| soc =
| gpu =
| memory =
| storage = 810 MB
| phonebook = 500 entries
| battery = Removable Li-Ion 1020700 mAh battery (BL-5C4B)
| memory_card = No
| input =
| display = CSTNTFT, 65K werna</br>1,89 inchi, 35 x 28 mm11, 10,24 cm2 (~2229,31% screen-to-body ratio)</br>128 x 160 pixels (~114108 ppi density)
| rear_camera = NoVGA
| front_camera = No
| sound = Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
| connectivity = [[Bluetooth]] 2.0
| media =
| messaging = SMS, (up to 250)MMS, EMSEmail, Instant Messaging
| java = , Yes, MIDP 2.1
| featured = - Predictive text input<3GPP/br>-MP4 Organizerplayer</br>- PersonalPredictive budgettext managerinput</br>- Voice memoOrganizer</br>FM radio
| language =
| title =
| unitsshipped =
| website =
| SAR = 0.74 W/kg (head) 0.98 W/kg (body)
| SAR =
| SAR EU = 0.9853 W/kg (head)
| other =
| colours = MetallicNavy Blue, Velvet Red, Sandy Gold, Smoky Grey, Metallic Black
}}
 
'''Nokia 2760''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning dening pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/19781975/nokia-16502760|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 16502760 Januari 2018|access-date=2018-01-1722|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalaké ing Mèi taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 44.8 x 20.7 mm déné boboté 81 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1,9 inchi kanthi résolusi 128 x 160 pixel. Piranti iki dipepaki kanthi [[radhio FM]]. ''[[Headphone]]'' kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi [[antèna]] kanggo nyaut [[sinyal]]. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah [[game]] kanthi ngundhuh ''game'' ing internet)&". Nokia 2760 dilengkapi kaméra VGA. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 700 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BL-4B lan bisa kanggo nganti 310 jam nalika ''standby'' lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]]. 145 <ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/1975/nokia-2760|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 2760 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> <ref name="Nokia_2760">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_2760-1975.php|title=Nokia 2760 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref> <ref name="Nokia_2760"/> [[Kategori:Punsèl kang dikenalaké 2007]] [[Kategori:Punsèl Nokia]] Nokia 2007, Mèi 87 x 44.8 x 20.7 mm (3.43 x 1.76 x 0.81 in) 81 gram (2.86 oz) 2007, Mèi 10 MB Removable Li-Ion 700 mAh battery (BL-4B) No TFT, 65K werna</br>1,9 inchi, 11,4 cm2 (~29,1% screen-to-body ratio)</br>128 x 160 pixels (~108 ppi density) VGA No Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones [[Bluetooth]] 2.0 0.74 W/kg (head) 0.98 W/kg (body) 0.53 W/kg (head) FM radio SMS, MMS, Email, Instant Messaging WAP 2.0/xHTML Yes , Yes, MIDP 2.1 - 3GPP/MP4 player</br>- Predictive text input</br>- Organizer</br>FM radio Navy Blue, Velvet Red, Sandy Gold, Smoky Grey, Metallic Black {{Punsèl Nokia}}<ref name="Nokia_1650">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_1650-1978.php|title=Nokia 1650 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-1722}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
2.819

besutan