Nokia 6500 Classic: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
ndandani using AWB
c (ndandani using AWB)
 
{{Infobox mobile phone
| name = Nokia 6500 Classic
| memory_card = No
| input =
| display = TFT, 16M werna</br />2,0 inchi, 12,4 cm2 (~25,1% screen-to-body ratio)</br />240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~200 ppi density)
| rear_camera = 2 MP, LED flash
| front_camera = No
| messaging = SMS, MMS, Email, Instant Messaging
| java = , Yes, MIDP 2.0
| featured = - Seamless case of anodized aluminum</br />- MP3/AAC/AAC+ player</br />- Predictive text input</br />- Organizer</br />- Voice memo</br />No
| language =
| title =
}}
 
'''Nokia 6500 Classic''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning dening pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/1997/nokia-6500-classic|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 6500 Classic Januari 2018|access-date=2018-01-22|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalaké ing Mèi taun 2007, wiwit dipasaraké Oktober taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109.8 x 45 x 9.5 &nbsp;mm déné boboté 94 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 pixel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah [[game]] kanthi ngundhuh ''game'' ing internet)&". Nokia 6500 Classic dilengkapi kaméra 2 MP lan fitur ''[[LED flash]]'',. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 830 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BL-6P lan bisa kanggo nganti 216 jam nalika ''standby'' lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_6500_Classic">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_6500_classic-1997.php|title=Nokia 6500 Classic - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-22}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Nokia}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalaké 2007]] [[Kategori:Punsèl Nokia]]
[[Kategori:Punsèl Nokia]]
4.016

besutan