Nokia N9: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
ndandani using AWB
(Kaca anyar: {{Infobox mobile phone | name = Nokia N9 | family = | logo = | logo caption = | image = | image_size = | caption = | aka = | brand...)
 
c (ndandani using AWB)
 
{{Infobox mobile phone
| name = Nokia N9
| memory_card = No
| input =
| display = AMOLED capacitive touchscreen, 16M werna</br />3.9 inches, 41.9 cm2 (~58.8% screen-to-body ratio)</br />480 x 854 pixels, 16:9 ratio (~251 ppi density)
| rear_camera = 8 MP, Carl Zeiss optics, autofocus, dual-LED flash, check quality
| front_camera = VGA
| messaging = SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email, IM
| java =
| featured = </br />Accelerometer, proximity, compass</br />- Dolby Mobile</br />- Dolby Headphone</br />FM radio (via third party software)</br />- Accelerometer, proximity, compass
| language =
| title =
}}
 
'''Nokia N9''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/3398/nokia-n9|title=Harga dan Spesifikasi Nokia N9 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalaké ing Juni taun 2011, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2011 lan duwé ukuran 116.5 x 61.2 x 12.1 &nbsp;mm déné boboté 135 gram. Layaré AMOLED capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 3.9 inchi kanthi résolusi 480 x 854 pixel. Nokia N9 nggunakaké [[sistem operasi]] MeeGo 1.2 Harmattan. Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Nokia N9 dilengkapi kaméra 8 MP lan fitur ''[[LED flash]]'',''autofocus'',[[Carl Zeiss]] optik'',. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis lan suwara [[WAV]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[ble]] kapasitas Li-Ion 1450 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BV-5JW lan bisa kanggo nganti 380 jam (2G) / 450 jam (3G) nalika ''standby'' lan tahan 11 jam (2G) / 7 jam (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_N9">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_n9-3398.php|title=Nokia N9 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Nokia}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalaké 2011]] [[Kategori:Punsèl Nokia]]
[[Kategori:Punsèl Nokia]]
4.016

besutan