Nokia N82: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
ndandani using AWB
(Kaca anyar: {{Infobox mobile phone | name = Nokia N82 | family = | logo = | logo caption = | image = | image_size = | caption = | aka = | brand...)
 
c (ndandani using AWB)
 
{{Infobox mobile phone
| name = Nokia N82
| memory_card = microSD, up to 16 GB (dedicated slot), 2 GB included
| input =
| display = TFT, 16M werna</br />2,4 inchi, 17,8 cm2 (~31,7% screen-to-body ratio)</br />240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~167 ppi density)
| rear_camera = 5 MP, Carl Zeiss optics, autofocus, xenon flash
| front_camera = CIF videocall camera
| messaging = SMS, MMS, Email, Instant Messaging
| java = , Yes, MIDP 2.0
| featured = - MP3/WMA/WAV/RA/AAC/M4A player</br />- MP4/H.264/RV/AVC player</br />- Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF)</br />- Organizer</br />- Voice dial/memo</br />- TV-out</br />- Push to talk</br />- Predictive text input</br />Accelerometer</br />Stereo FM radio</br />- Accelerometer
| language =
| title =
}}
 
'''Nokia N82''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/2177/nokia-n82|title=Harga dan Spesifikasi Nokia N82 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalaké ing Novèmber taun 2007, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 112 x 50.2 x 17.3 &nbsp;mm déné boboté 114 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,4 inchi kanthi résolusi 240 x 320 pixel. Piranti iki dipepaki kanthi [[radhio FM]] [[stéréo]]. ''[[Headphone]]'' kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi [[antèna]] kanggo nyaut [[sinyal]]. Nokia N82 nggunakaké [[sistem operasi]] Symbian OS 9.2. Nokia N82 dilengkapi kaméra 5 MP lan fitur ''[[LED flash]]'',''autofocus'',[[Carl Zeiss]] optik'',. Uga ana kaméra CIF ing sisih ngarep kanggo ''[[videocall]]''. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[monoponik]] [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 1050 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BP-6MT lan bisa kanggo nganti 225 jam (2G) / 216 jam (3G) nalika ''standby'' lan tahan 4 jam 20 menit (2G) / 3 jam 10 menit (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_N82">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_n82-2177.php|title=Nokia N82 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Nokia}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalaké 2007]] [[Kategori:Punsèl Nokia]]
[[Kategori:Punsèl Nokia]]
4.016

besutan