Nokia E51: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
ndandani using AWB
(Kaca anyar: {{Infobox mobile phone | name = Nokia E51 | family = | logo = | logo caption = | image = | image_size = | caption = | aka = | brand...)
 
c (ndandani using AWB)
 
{{Infobox mobile phone
| name = Nokia E51
| memory_card = microSD, up to 16 GB (dedicated slot)
| input =
| display = TFT, 16M werna</br />2,0 inchi, 12,4 cm2 (~23,5% screen-to-body ratio)</br />240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~200 ppi density)
| rear_camera = 2 MP
| front_camera = No
| messaging = SMS, MMS, Email, Instant Messaging
| java = , Yes, MIDP 2.0
| featured = - Push to talk</br />- WMV/RV/MP4/3GP player</br />- MP3/WMA/WAV/RA/AAC/M4A player</br />- Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF) incl. MS Office 2007 support via free update</br />- Predictive text input</br />- Voice command/memo</br />- Organizer</br />- 2.5 mm audio jack</br />FM radio
| language =
| title =
}}
 
'''Nokia E51''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/2106/nokia-e51|title=Harga dan Spesifikasi Nokia E51 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalaké ing Sèptèmber taun 2007, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 114.8 x 46 x 12 &nbsp;mm déné boboté 100 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 pixel. Piranti iki dipepaki kanthi [[radhio FM]]. ''[[Headphone]]'' kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi [[antèna]] kanggo nyaut [[sinyal]]. Nokia E51 nggunakaké [[sistem operasi]] Symbian OS 9.2. Nokia E51 dilengkapi kaméra 2 MP. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 1050 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BP-6MT lan bisa kanggo nganti 310 jam nalika ''standby'' lan tahan 4 jam 20 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_E51">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_e51-2106.php|title=Nokia E51 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Nokia}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalaké 2007]] [[Kategori:Punsèl Nokia]]
[[Kategori:Punsèl Nokia]]
4.016

besutan