Nokia 6131: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
ndandani using AWB
(Kaca anyar: {{Infobox mobile phone | name = Nokia 6131 | family = | logo = | logo caption = | image = | image_size = | caption = | aka = | brand...)
 
c (ndandani using AWB)
 
{{Infobox mobile phone
| name = Nokia 6131
| memory_card = microSD, up to 2 GB (dedicated slot)
| input =
| display = TFT, 16M werna</br />2,2 inchi, 34 x 44 mm, 15,0 cm2 (~33,9% screen-to-body ratio)</br />240 x 320 pixels, 2.2 inch, 4:3 ratio (~182 ppi density)
| rear_camera = 1.3 MP
| front_camera = No
| messaging = SMS, MMS, Email, Instant Messaging
| java = , Yes, MIDP 2.0
| featured = - Push-to-open mechanism</br />- Push to talk</br />- MP3/MP4/AAC player</br />- SyncML</br />- Predictive text input</br />- Presence enhanced contacts</br />- Organizer</br />- Voice dial/memo</br />FM radio
| language =
| title =
}}
 
'''Nokia 6131''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning dening pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/1434/nokia-6131|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 6131 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalaké ing Februari taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 92 x 48 x 20 &nbsp;mm déné boboté 112 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 pixel. Piranti iki dipepaki kanthi [[radhio FM]]. ''[[Headphone]]'' kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi [[antèna]] kanggo nyaut [[sinyal]]. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] cacah 3 ya iku ''[[3D Soccer]]'', ''[[Snake]]''. Nokia 6131 dilengkapi kaméra 1.3 MP. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 820 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BL-4C lan bisa kanggo nganti 240 jam nalika ''standby'' lan tahan 3 jam 20 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_6131">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_6131-1434.php|title=Nokia 6131 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Nokia}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalaké 2006]] [[Kategori:Punsèl Nokia]]
[[Kategori:Punsèl Nokia]]
4.016

besutan