Nokia 6103: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
ndandani using AWB
(Kaca anyar: {{Infobox mobile phone | name = Nokia 6103 | family = | logo = | logo caption = | image = | image_size = | caption = | aka = | brand...)
 
c (ndandani using AWB)
 
{{Infobox mobile phone
| name = Nokia 6103
| memory_card = No
| input =
| display = TFT, 65k werna</br />1,8 inchi, 28 x 35 mm, 10,2 cm2 (~26,7% screen-to-body ratio)</br />128 x 160 pixels (~114 ppi density)
| rear_camera = VGA
| front_camera = No
| messaging = SMS, MMS, Email, Instant Messaging
| java = , Yes, MIDP 2.0
| featured = - Push to Talk</br />- SyncML</br />- Predictive text input</br />- Presence enhanced contacts</br />- Organizer</br />- Voice dial/memo</br />FM radio
| language = Major European and Asia-Pacific languages
| title =
}}
 
'''Nokia 6103''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning dening pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/1403/nokia-6103|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 6103 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalaké ing kuartal 1 taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 85 x 45 x 24 &nbsp;mm déné boboté 97 gram. Layaré TFT, 65k werna ukuran 1,8 inchi kanthi résolusi 128 x 160 pixel. Piranti iki dipepaki kanthi [[radhio FM]]. ''[[Headphone]]'' kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi [[antèna]] kanggo nyaut [[sinyal]]. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] cacah 3 ya iku. Nokia 6103 dilengkapi kaméra VGA. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 820 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 350 jam nalika ''standby'' lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_6103">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_6103-1403.php|title=Nokia 6103 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Nokia}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalaké 2006]] [[Kategori:Punsèl Nokia]]
[[Kategori:Punsèl Nokia]]
4.016

besutan