Nokia 9300: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
ndandani using AWB
(Kaca anyar: {{Infobox mobile phone | name = Nokia 9300 | family = | logo = | logo caption = | image = | image_size = | caption = | aka = | brand...)
 
c (ndandani using AWB)
 
{{Infobox mobile phone
| name = Nokia 9300
| memory_card = MMC
| input =
| display = TFT, 65K werna</br />4,0 inchi, 98 x 30 mm, 29,4 cm2 (~43,7% screen-to-body ratio)</br />640 x 200 pixels (~168 ppi density)
| rear_camera = No
| front_camera =
| messaging = SMS, MMS, Email, Fax
| java = , Yes
| featured = - Music player - MP3, MP4(AAC), RA, MIDI</br />- Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF)</br />- Organizer</br />No
| language =
| title =
}}
 
'''Nokia 9300''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning dening pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/881/nokia-9300|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 9300 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalaké ing kuartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 132 x 51 x 21 &nbsp;mm déné boboté 167 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 4,0 inchi kanthi résolusi 640 x 200 pixel. Nokia 9300 dipekaki papan ketik [[QWERTY]]. Nokia 9300 nggunakaké [[sistem operasi]] Symbian 7.0s. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[fax]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Po]] kapasitas o 970 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BP-6M lan bisa kanggo nganti 200 jam nalika ''standby'' lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_9300">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_9300-881.php|title=Nokia 9300 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Nokia}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalaké 2004]] [[Kategori:Punsèl Nokia]]
[[Kategori:Punsèl Nokia]]
4.016

besutan