Nokia 3300: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
ndandani using AWB
(Kaca anyar: {{Infobox mobile phone | name = Nokia 3300 | family = | logo = | logo caption = | image = | image_size = | caption = | aka = | brand...)
 
c (ndandani using AWB)
 
{{Infobox mobile phone
| name = Nokia 3300
| memory_card = MMC, 64 MB included
| input =
| display = CSTN, 4096 werna</br />1,7 inchi, 31 x 31 mm, 9,3 cm2 (~13,0% screen-to-body ratio)</br />128 x 128 pixels, 5 lines, 1:1 ratio (~106 ppi density)
| rear_camera = No
| front_camera =
| messaging = SMS, MMS, Email
| java = , Yes
| featured = - MP3 and AAC player</br />- Sound recorder</br />- Predictive text input</br />- SyncML</br />- Voice dial</br />- Organizer</br />- Xpress-on covers</br />- Stereo line-in</br />Stereo FM radio
| language = 34
| title =
}}
 
'''Nokia 3300''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning dening pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/408/nokia-3300|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 3300 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalaké ing Juni taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 114 x 63 x 20 &nbsp;mm déné boboté 125 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1,7 inchi kanthi résolusi 128 x 128 pixel. Piranti iki dipepaki kanthi [[radhio FM]] [[stéréo]]. ''[[Headphone]]'' kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi [[antèna]] kanggo nyaut [[sinyal]]. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] lan bisa ditambah kanthi ngundhuh ''game'' kang adhedasar program ''[[java]]''. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 780 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BLD-3 lan bisa kanggo nganti 180 jam - 230 jam nalika ''standby'' lan tahan 2 jam - 3 jam 30 m nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_3300">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_3300-408.php|title=Nokia 3300 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Nokia}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalaké 2003]] [[Kategori:Punsèl Nokia]]
[[Kategori:Punsèl Nokia]]
4.016

besutan