Surat Al Ikhlash: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: duwit → dhuwit using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: ka- → angka)
c (→‎top: clean up, replaced: duwit → dhuwit using AWB)
}}
[[Gambar:Surat Al-Ikhlas - Magharibi script.jpg|thumb|200px|right|Kalligrafi Surah al-Ikhlas naskah Maghribi tulisan abad kaping-18]]
'''Surah Al-Ikhlas''' ([[basa Arab|Arab]]:'''الإخلاص''', "Murnèkaké Kaésaan Allah") iku [[surah]] angka 112 sajeroning [[al-Qur'an]]. Surah iki kagolong surah [[Makkiyah]], dumadi saka 4 ayat lan pokok isiné negasaké [[tauhid|kaésaan]] [[Allah]] sinambi nulak wangun apa waé sing madhakaké. Kalimat inti saka surah iki, "Allahu ahad, Allahus shamad" (Allah Maha Esa, Allah panggonan gumantung), kerep muncul sajeroning duwitdhuwit dinar emas ing jaman Kekhalifahan biyèn. Saèngga, kadhangkala kalimat iki dianggep slogan nagara Khilafah Islamiyah, bebarengan karo loro kalimat [[Syahadat]].
 
== Kautamane Maca Surat Al Ikhlas ==
3.597

besutan