Siemens S75: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
clean up, replaced: pixel → piksel using AWB
c (clean up, replaced: pixel → piksel using AWB)
 
{{Infobox mobile phone
| name = Siemens S75
| memory_card = RS-MMC, up to 1 GB, 128 MB included
| input =
| display = TFT, 256K werna</br />1,9 inchi, 28 x 38 mm, 11,2 cm2 (~23,1% screen-to-body ratio)</br />132 x 176 pixels, 4:3 ratio (~116 ppi density)
| rear_camera = 1.3 MP, LED flash
| front_camera = No
| messaging = SMS, MMS, EMail, Instant Messaging
| java = , Yes, MIDP 2.0
| featured = - Push to Talk</br />- MP3/AAC/MP4 player</br />- Predictive text input</br />- Organizer</br />- SyncML</br />- Voice memo</br />No
| language =
| title =
}}
 
'''Siemens S75''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning dening pabrikan [[Siemens]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/siemens/1212/siemens-s75|title=Harga dan Spesifikasi Siemens S75 Januari 2018|access-date=2018-01-22|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalaké ing kuartal 2 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 47 x 18.5 &nbsp;mm déné boboté 99 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1,9 inchi kanthi résolusi 132 x 176 pixelpiksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah [[game]] kanthi ngundhuh ''game'' ing internet)&". Siemens S75 dilengkapi kaméra 1.3 MP lan fitur ''[[LED flash]]'',. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]/[[AAC]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 820 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika ''standby'' lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Siemens_S75">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/siemens_s75-1212.php|title=Siemens S75 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-22}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Siemens}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalaké 2005]] [[Kategori:Punsèl Siemens]]
[[Kategori:Punsèl Siemens]]
5.601

besutan