Nokia 6500 Classic: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: pixel → piksel using AWB
(ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2))
c (→‎top: clean up, replaced: pixel → piksel using AWB)
}}
 
'''Nokia 6500 Classic''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/1997/nokia-6500-classic|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 6500 Classic Januari 2018|access-date=2018-01-22|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2007, wiwit dipasaraké Oktober taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109.8 x 45 x 9.5&nbsp;mm déné boboté 94 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 pixelpiksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah [[game]] kanthi ngundhuh ''game'' ing internet)&". Nokia 6500 Classic dilengkapi kaméra 2 MP lan fitur ''[[LED flash]]'',. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 830 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BL-6P lan bisa kanggo nganti 216 jam nalika ''standby'' lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_6500_Classic">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_6500_classic-1997.php|title=Nokia 6500 Classic - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-22}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
5.601

besutan