Nokia 6131: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2)
c (ndandani using AWB)
(ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2))
}}
 
'''Nokia 6131''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/1434/nokia-6131|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 6131 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalakékawanuhaké ing Februari taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 92 x 48 x 20&nbsp;mm déné boboté 112 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 pixel. Piranti iki dipepaki kanthi [[radhio FM]]. ''[[Headphone]]'' kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi [[antèna]] kanggo nyaut [[sinyal]]. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] cacah 3 ya iku ''[[3D Soccer]]'', ''[[Snake]]''. Nokia 6131 dilengkapi kaméra 1.3 MP. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 820 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BL-4C lan bisa kanggo nganti 240 jam nalika ''standby'' lan tahan 3 jam 20 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_6131">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_6131-1434.php|title=Nokia 6131 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
{{Punsèl Nokia}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalakékawanuhaké 2006]]
[[Kategori:Punsèl Nokia]]
352.730

besutan