Nokia 9300: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: pixel → piksel using AWB
(ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2))
c (→‎top: clean up, replaced: pixel → piksel using AWB)
}}
 
'''Nokia 9300''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/881/nokia-9300|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 9300 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing kuartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 132 x 51 x 21&nbsp;mm déné boboté 167 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 4,0 inchi kanthi résolusi 640 x 200 pixelpiksel. Nokia 9300 dipekaki papan ketik [[QWERTY]]. Nokia 9300 nggunakaké [[sistem operasi]] Symbian 7.0s. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[fax]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Po]] kapasitas o 970 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BP-6M lan bisa kanggo nganti 200 jam nalika ''standby'' lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_9300">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_9300-881.php|title=Nokia 9300 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
5.601

besutan