Motorola V360: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2)
(Kaca anyar: {{Infobox mobile phone | name = Motorola V360 | family = | logo = | logo caption = | image = | image_size = | caption = | aka = | bra...)
 
(ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2))
 
{{Infobox mobile phone
| name = Motorola V360
| memory_card = microSD, up to 512 MB (dedicated slot)
| input =
| display = TFT, 256K werna</br />1.9 inches, 30 x 37 mm, 11.4 cm2 (~26.9% screen-to-body ratio)</br />176 x 220 pixels (~148 ppi density)
| rear_camera = VGA
| front_camera = No
| messaging = SMS, MMS, Email, Instant Messaging
| java = , Yes, MIDP 2.0
| featured = - Push to talk</br />- MP3/AAC/MP4 player</br />- Predictive text input</br />- Organizer</br />- Voice dial</br />- Voice memo</br />No
| language =
| title =
}}
 
'''Motorola V360''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Motorola]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/motorola/1058/motorola-v360|title=Harga dan Spesifikasi Motorola V360 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalakékawanuhaké ing kuartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 90 x 47 x 24 &nbsp;mm déné boboté 104 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 inchi kanthi résolusi 176 x 220 pixel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] ya iku ''[[]]''. Motorola V360 dilengkapi kaméra VGA. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]/[[AAC]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 810 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 240 jam nalika ''standby'' lan tahan 7 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Motorola_V360">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/motorola_v360-1058.php|title=Motorola V360 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Motorola}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalakékawanuhaké 2005]] [[Kategori:Punsèl Motorola]]
[[Kategori:Punsèl Motorola]]
350.349

besutan