Motorola W377: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2)
(Kaca anyar: {{Infobox mobile phone | name = Motorola W377 | family = | logo = | logo caption = | image = | image_size = | caption = | aka = | bra...)
 
(ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2))
 
{{Infobox mobile phone
| name = Motorola W377
| memory_card = No
| input =
| display = TFT, 65K werna</br />1.8 inches, 28 x 35 mm, 10.2 cm2 (~22.9% screen-to-body ratio)</br />128 x 160 pixels (~114 ppi density)
| rear_camera = VGA
| front_camera = No
| messaging = SMS, EMS, MMS
| java =
| featured = - iTap</br />- Organizer</br />FM radio
| language =
| title =
}}
 
'''Motorola W377''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Motorola]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/motorola/2153/motorola-w377|title=Harga dan Spesifikasi Motorola W377 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalakékawanuhaké ing Oktober taun 2007, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 99 x 45 x 18.6 &nbsp;mm déné boboté 95 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.8 inchi kanthi résolusi 128 x 160 pixel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Motorola W377 dilengkapi kaméra VGA. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika ''standby'' lan tahan 7 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Motorola_W377">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/motorola_w377-2153.php|title=Motorola W377 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Motorola}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalaké 2007]] [[Kategori:Punsèl Motorola]] [[Kategori:Punsèl kang ora sida dipasaraké]]
[[Kategori:Punsèl kang kawanuhaké 2007]]
[[Kategori:Punsèl Motorola]]
[[Kategori:Punsèl kang ora sida dipasaraké]]
351.333

besutan