Sony Ericsson K600: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2)
(Kaca anyar: {{Infobox mobile phone | name = Sony Ericsson K600 | family = | logo = | logo caption = | image = | image_size = | caption = | aka =...)
 
(ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2))
 
{{Infobox mobile phone
| name = Sony Ericsson K600
| memory_card = No
| input =
| display = TFT, 256K werna</br />1.8 inches, 28 x 35 mm, 10.2 cm2 (~21.7% screen-to-body ratio)</br />176 x 220 pixels (~157 ppi density)
| rear_camera = 1.3 MP, LED flash
| front_camera = Videocall camera
| messaging = SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
| java = , Yes, MIDP 2.0
| featured = - MP3/MP4 player</br />- Predictive text input</br />- Photo editor</br />- Organizer</br />Stereo FM radio, RDS
| language =
| title =
}}
 
'''Sony Ericsson K600''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Sony]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/sony-ericsson/1043/sony-ericsson-k600|title=Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson K600 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalakékawanuhaké ing kuartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104.3 x 45 x 18.9 &nbsp;mm déné boboté 105 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.8 inchi kanthi résolusi 176 x 220 pixel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] ya iku ''[[]]''. Sony Ericsson K600 dilengkapi kaméra 1.3 MP lan fitur ''[[LED flash]]'',. Uga ana kaméra Videocall ing sisih ngarep kanggo ''[[videocall]]''. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]/[[AAC]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 900 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BST-37 lan bisa kanggo nganti 370 jam nalika ''standby'' lan tahan 8 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Sony_Ericsson_K600">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/sony_ericsson_k600-1043.php|title=Sony Ericsson K600 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Sony Ericsson}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalakékawanuhaké 2005]] [[Kategori:Punsèl Sony]]
[[Kategori:Punsèl Sony]]
350.349

besutan