Motorola E378i: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2)
(Kaca anyar: {{Infobox mobile phone | name = Motorola E378i | family = | logo = | logo caption = | image = | image_size = | caption = | aka = | br...)
 
(ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2))
 
{{Infobox mobile phone
| name = Motorola E378i
| memory_card = No
| input =
| display = TFT, 65K werna</br /></br />176 x 220 pixels
| rear_camera = VGA
| front_camera = No
| messaging = SMS, MMS, EMail
| java = , Yes, MIDP 2.0
| featured = - MP3/MP4 player</br />- iTAP</br />- Voice memo</br />- Organizer</br />No
| language =
| title =
}}
 
'''Motorola E378i''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Motorola]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/motorola/1122/motorola-e378i|title=Harga dan Spesifikasi Motorola E378i Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalakékawanuhaké ing kuartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111 x 47 x 22 &nbsp;mm déné boboté 102 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 176 x 220 pixel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] ya iku ''[[]]''. Motorola E378i dilengkapi kaméra VGA. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 820 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 280 jam nalika ''standby'' lan tahan 7 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Motorola_E378i">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/motorola_e378i-1122.php|title=Motorola E378i - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Motorola}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalakékawanuhaké 2005]] [[Kategori:Punsèl Motorola]]
[[Kategori:Punsèl Motorola]]
348.872

besutan