Motorola RAZR2 V8: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2)
(Kaca anyar: {{Infobox mobile phone | name = Motorola RAZR2 V8 | family = | logo = | logo caption = | image = | image_size = | caption = | aka = |...)
 
(ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2))
 
{{Infobox mobile phone
| name = Motorola RAZR2 V8
| memory_card = No
| input =
| display = TFT, 256K werna</br />2.2 inches, 15.0 cm2 (~27.5% screen-to-body ratio)</br />240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~182 ppi density)
| rear_camera = 2 MP
| front_camera = No
| messaging = SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
| java =
| featured = </br />No
| language =
| title =
}}
 
'''Motorola RAZR2 V8''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Motorola]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/motorola/1991/motorola-razr2-v8|title=Harga dan Spesifikasi Motorola RAZR2 V8 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalakékawanuhaké ing Mèi taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 53 x 11.9 &nbsp;mm déné boboté 117 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 pixel. Motorola RAZR2 V8 nggunakaké [[sistem operasi]] Linux / Java-based MOTOMAGX. Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Motorola RAZR2 V8 dilengkapi kaméra 2 MP. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 770 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 330 jam nalika ''standby'' lan tahan 7 jam 50 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Motorola_RAZR2_V8">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/motorola_razr2_v8-1991.php|title=Motorola RAZR2 V8 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Motorola}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalakékawanuhaké 2007]] [[Kategori:Punsèl Motorola]]
[[Kategori:Punsèl Motorola]]
352.730

besutan