Serena Williams: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: profesional → profésional using AWB
(éjaan, replaced: nomor → nomer, - → - (4), - → - (4))
c (→‎top: clean up, replaced: profesional → profésional using AWB)
{{MedalGold | [[Olimpiade Beijing 2008]] | [[Tenis ing Olimpiade 2008|Ganda]]}}
{{MedalBottom}}
'''Serena Jameka Williams''' ({{lahirmati|[[Saginaw, Michigan]], Amérika Sarékat|26|9|1981}}) iku wong [[Afro-Amérika]] sing dadi petenis tunggal putri profesionalprofésional donya, lan uga mantan petenis tunggal putri No. 1 donya versi ''[[Women's Tennis Association]]'' (WTA). Serena iku sadulur enom saka juara tenis putri donya uga ya iku [[Venus Williams]]. Petenis putri kulit ireng kanthi dedeg 175 cm iki manggon ing [[Palm Beach Gardens]], [[Florida]], [[Amérika Sarékat]].
 
Petenis putri [[Amérika Sarékat]] iki lair ing [[Saginaw]], [[Michigan]], [[Amérika Sarékat]] lan nyemplung ing jagad tenis pro wiwit [[September]] [[1995]]. Serena ngraih peringkat siji donya kanggo sig sapisanan tanggal [[8 Juli]] [[2002]].
3.623

besutan