Rafael van der Vaart: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: profesional → profésional using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: sangking → saking)
c (→‎top: clean up, replaced: profesional → profésional using AWB)
| ntupdate = 20:54, 2 April 2009 (UTC)
}}
'''Rafael van der Vaart''' iku sawijining pamain bal-balan saka Walanda.<ref name="internet 1">[http://biangbola.com/news/berita-piala-dunia/2010/06/08/profil-piala-dunia-2010-rafael-van-der-vaart-belanda.html biangbola.com] (diakses tanggal 12 Mèi 2011)</ref> Rafael van der Vaart lair 11 Fèbruari 1983.<ref name="internet 1"/> Rafael van der Vaart jebolan saka [[Ajax Amsterdam]] lan nglakokke debut sepisanan ning ndunya profesionalprofésional ning klub taun 1999-2000 pas duwé umur 17 taun.<ref name="internet 2">[http://www.footymania.com/player.phtml?playerID=141 www.footymania.com] (diakses tanggal 12 Mèi 2011)</ref> Karir dadi pemain bal akèh kahanane amarga Rafael van der Vaart kerep banget cidera saéngga kerep kelangan panggon ning tim.<ref name="internet 1"/> Rata-rata maene namung 23 ing wektu lima musim ning Ajax Amsterdam.<ref name="internet 3">[http://www.transfermarkt.co.uk/en/rafael-van-der-vaart/profil/spieler_4192.html www.transfermarkt.co.uk] (diakses tanggal 12 Mèi 2011)</ref> Taun 2005 Van der Vaart pindah ning klub bundesliga ning [[Hamburg FC]] amarga ana selisih pangerten antarané Rafael van der Vaart karo pelatihe Ajax Ronald Koeman
.<ref name="internet 4">[http://www.rafaelvandervaart.com/ www.rafaelvandervaart.com] (diakses tanggal 12 Mèi 2011)</ref> Van der Vaart sangare saka penampilan impresif banget bisa ngloloske Hamburg ning [[Liga Éropah]] sarta dadi [[kapten]].<ref name="internet 1"/> Karir Van der Vaart terus munggah mula ing taun 2008 di kontrak karo [[Real Madrid]].<ref name="internet 1"/> Ananging ning klub anyare iki Van der Vaart kurang bisa intok panggon ning skuad [[Real Madrid]] amarga saking akèhé stok pemain bal ning kana.<ref name="internet 1"/> Mula pas taun 2010 sakbubare [[Piala Dunia 2010]]pindah menyang [[Totenham Hostpur]].<ref name="internet 5">[http://www.rafaelvandervaart.com/http://www.uefa.com/uefachampionsleague/clubs/player=47516/index.html www.rafaelvandervaart.com] (diakses tanggal 12 Mèi 2011)</ref> Papan panggonan Van der Vaart pas maen bal-balan ya iku dadi [[penyerang]] utawa [[gelandang]], namung kelemahane Van der Vaart ora bisa konsisten maene.<ref name="internet 1"/> Panghargyan sing paling dhuwur ya iku [[the best young player of the year]] ing taun 2003.<ref name="internet 1"/>
 
3.597

besutan