Motorola W213: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
clean up, replaced: pixel → piksel using AWB
(ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2))
c (clean up, replaced: pixel → piksel using AWB)
}}
 
'''Motorola W213''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Motorola]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/motorola/2152/motorola-w213|title=Harga dan Spesifikasi Motorola W213 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 44 x 14.9&nbsp;mm déné boboté 78 gram. Layaré CSTN, 65K werna ukuran 1.55 inchi kanthi résolusi 128 x 128 pixelpiksel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Motorola W213 dilengkapi kaméra. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] lan bisa kanggo nganti 350 jam nalika ''standby'' lan tahan 8 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Motorola_W213">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/motorola_w213-2152.php|title=Motorola W213 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
5.602

besutan