Motorola W377: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
clean up, replaced: pixel → piksel using AWB
(ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2))
c (clean up, replaced: pixel → piksel using AWB)
}}
 
'''Motorola W377''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Motorola]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/motorola/2153/motorola-w377|title=Harga dan Spesifikasi Motorola W377 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2007, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 99 x 45 x 18.6&nbsp;mm déné boboté 95 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.8 inchi kanthi résolusi 128 x 160 pixelpiksel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Motorola W377 dilengkapi kaméra VGA. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika ''standby'' lan tahan 7 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Motorola_W377">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/motorola_w377-2153.php|title=Motorola W377 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
5.601

besutan