Ketéla pohung: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Sajarah lan prabawa ékonomi: ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké
c (→‎top: éjaan, replaced: Kulonprogo → Kulon Praga using AWB)
(→‎Sajarah lan prabawa ékonomi: ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké)
 
Prodhuksi ketéla pohung donya dikira-kira ngancik 184 yuta ton ing taun 2002. Sapérangan gedhé prodhuksi diasilaké ing Afrika 99,1 yuta ton lan 33,2 yuta ton ing [[Amérika Latin]] lan [[Kapuloan Karibia]].
Téla ditandur ing [[Indonésia]] kanggo panganan pokok (mangsa iku [[Hindhia Walanda]]) lan didol ing taun 1810<ref>[http://www.payer.de/hbiweltweit/weltw53.html Payer, M. ''HBI weltweit. 5.3. Zur Geschichte Indonésiens.'' Edisi 1997-03-18. Diakses 18 Mei 2007]</ref>, lan sadurungé dikenalakékawanuhaké karo wong [[Portugal|Portugis]] ing abad kaping 16 ning Nuswantara saka [[Brasil]].
 
== Prodhuksi donya ==
352.737

besutan