Riya Sen: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké)
'''Riya Sen''' (রিয়া সেন =ˈrija ˈʃen, jeneng laire '''Riya Dev Varma''' lair tanggal {{Birth date and age|df=yes|1981|1|24}}). Dhèwèké iku [[aktris]] lan model saka [[India]].<ref name="Riya sen 1">[http://selebriti.kapanlagi.com/bollywood/r/riya_sen/ Biografi Riya Sen] dipununduh tanggal 26 Agustus 2011</ref> Dhèwèké lair saka kulawarga artis lan isih duwé gayutan kulawarga karo [[Suchitra Sen]]. Dhèwèké iku putuné [[Suchitra Sen]]. Jenenge ibuné ya iku [[Moon Moon Sen]] lan dhèwèké duwé sadulur kang jenengé [[Raima Sen]].<ref name="Riya sen 1"/> Riya miwiti kariré ing donya hiburan nalika taun [[1991]] ya iku nalika meranaké peran ing [[filem]] kang judhulé VISHKANYA.<ref name="Riya sen 1"/>
Suksesé ing donya hiburan [[India]], dhèwèké pungkasané éntuk kasempatan kanggo mainaké peran kaping pisanan ing [[filem]] komedi kang judhulé STYLE, [[filem]] kang disutradarai déning [[N. Chandra]] nalika taun [[2001]].<ref name="Riya sen 1"/>
Film mau minangka filem kang modalé sithik, ananging bisa ndadèkaké dhèwèké kondhang ing [[masarakat]].<ref name="Riya sen 1"/> Jeneng saka filem kang judhulé STYLE jenengé dikenalakékawanuhaké.<ref name="Riya sen 1"/>
Film-filem liyané kang tau diperanaké déning dhèwèké ya iku [[filem]] musikal kang diproduseri déning Pritish Nandy kaya ta filem kang judhulé JHANKAAR BEATS. Film mau dirilis nalika taun [[2001]], filem kang judhulé SHAADI NO 1 kang dirilis ning taun [[2005]], lan filem kang judhulé ANANTHABHADRAM, kang dirilis taun [[2005]].<ref name="Riya sen 1"/> Dhèwèké kondhang dadi model nalika dhèwèké tampil ing video musik
[[Falguni Pathak]] kang judhulé YAAD PIYA KI'S AANE LAGI nalika umuré nembé nembelas taun.<ref name="Riya sen 1"/>
352.737

besutan