Nokia 3300: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: poliponikugapoliponik uga
c (→‎top: clean up, replaced: pixel → piksel using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: poliponikugapoliponik uga)
}}
 
'''Nokia 3300''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/408/nokia-3300|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 3300 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 114 x 63 x 20&nbsp;mm déné boboté 125 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1,7 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi [[radhio FM]] [[stéréo]]. ''[[Headphone]]'' kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi [[antèna]] kanggo nyaut [[sinyal]]. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] lan bisa ditambah kanthi ngundhuh ''game'' kang adhedasar program ''[[java]]''. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]] uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 780 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BLD-3 lan bisa kanggo nganti 180 jam - 230 jam nalika ''standby'' lan tahan 2 jam - 3 jam 30 m nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_3300">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_3300-408.php|title=Nokia 3300 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
351.333

besutan