Nokia 6133: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: poliponikugapoliponik uga
c (→‎top: clean up, replaced: pixel → piksel using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: poliponikugapoliponik uga)
}}
 
'''Nokia 6133''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/1736/nokia-6133|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 6133 Januari 2018|access-date=2018-01-22|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 92 x 48 x 20&nbsp;mm déné boboté 102 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi [[radhio FM]]. ''[[Headphone]]'' kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi [[antèna]] kanggo nyaut [[sinyal]]. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah [[game]] kanthi ngundhuh ''game'' ing internet)&". Nokia 6133 dilengkapi kaméra 1.3 MP. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]] uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 820 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 285 jam nalika ''standby'' lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_6133">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_6133-1736.php|title=Nokia 6133 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-22}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
350.349

besutan