Nokia 6103: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: poliponikugapoliponik uga
c (clean up, replaced: pixel → piksel using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: poliponikugapoliponik uga)
}}
 
'''Nokia 6103''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/1403/nokia-6103|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 6103 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing kuartal 1 taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 85 x 45 x 24&nbsp;mm déné boboté 97 gram. Layaré TFT, 65k werna ukuran 1,8 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi [[radhio FM]]. ''[[Headphone]]'' kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi [[antèna]] kanggo nyaut [[sinyal]]. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] cacah 3 ya iku. Nokia 6103 dilengkapi kaméra VGA. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]] uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 820 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 350 jam nalika ''standby'' lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_6103">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_6103-1403.php|title=Nokia 6103 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
352.737

besutan