Siemens SX66: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
clean up, replaced: pixel → piksel using AWB
(ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2))
c (clean up, replaced: pixel → piksel using AWB)
}}
 
'''Siemens SX66''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Siemens]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/siemens/992/siemens-sx66|title=Harga dan Spesifikasi Siemens SX66 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing kuartal 4 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 125 x 71 x 18&nbsp;mm déné boboté 210 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K werna ukuran 3,5 inchi kanthi résolusi 240 x 320 pixelpiksel. Siemens SX66 dipekaki papan ketik [[QWERTY]]. Siemens SX66 nggunakaké [[sistem operasi]] Microsoft Windows Mobile 2003 SE PocketPC. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] lan bisa kanggo nganti 200 jam nalika ''standby'' lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Siemens_SX66">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/siemens_sx66-992.php|title=Siemens SX66 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
5.601

besutan