Motorola V535: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: poliponikugapoliponik uga
c (clean up, replaced: pixel → piksel using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: poliponikugapoliponik uga)
}}
 
'''Motorola V535''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Motorola]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/motorola/889/motorola-v535|title=Harga dan Spesifikasi Motorola V535 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing kuartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 89 x 49 x 25&nbsp;mm déné boboté 122 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] ya iku ''[[Wakeborder]]''. Motorola V535 dilengkapi kaméra VGA. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]] uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 820 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BA620 lan bisa kanggo nganti 450 jam nalika ''standby'' lan tahan 2 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Motorola_V535">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/motorola_v535-889.php|title=Motorola V535 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
352.737

besutan