Nokia 1100: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: kuartal → kwartal (2)
c (→‎top: clean up, replaced: pixel → piksel using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: kuartal → kwartal (2))
| manufacturer =
| networks =
| releasedate = 2003, kuartalkwartal 3
| predecessor =
| successor =
}}
 
'''Nokia 1100''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/512/nokia-1100|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 1100 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing kuartalkwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 46 x 20&nbsp;mm déné boboté 86 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 65 piksel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] cacah 2 ya iku ''[[Snake II]]'', ''[[Space Impact+]]''. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[monoponik]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 850 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 400 jam nalika ''standby'' lan tahan 4 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_1100">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_1100-512.php|title=Nokia 1100 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref> Punsèl sèri iki punsèl kang paling laris ing pasaran lan kasil payu cacah 250 yuta iji.<ref>{{Cite web|url=http://www.kopiandroid.com/2015/11/20-daftar-hp-terlaris-sepanjang-masa.html|title=20 daftar Hp terlaris sepanjang masa iPhone, Samsung atau Nokia ?|last=YOURNAME|website=www.kopiandroid.com|access-date=2018-01-17}}</ref><ref>{{Cite news|url=http://www.telegraph.co.uk/technology/2016/01/26/the-20-bestselling-mobile-phones-of-all-time/|title=20 bestselling mobile phones of all time|work=The Telegraph|access-date=2018-01-17|language=en-GB}}</ref>
.
== Rujukan ==
351.333

besutan