Lobamba: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
c (clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB)
 
[[Gambar:SZ-Lobamba.png|thumb|right|Lokasi Lobamba ing Swaziland]]
'''Lobamba''' iku [[kutha krajan]] tradisionaltradhisional lan legislatif [[Swaziland]], panggonan kantor Parlemèn lan uga [[Ntombi saka Swaziland|Queen Mother]]. Kutha iki dumunung ing sisih kulon nagara, ing lembah [[Ezulwini]], 16 km saka [[Mbabane]], lan dumunung ana ing in distrik [[Hhohho]]. Cacahing padunung watara 5,800 jiwa.
<!--
Lobamba is famous for two ceremonies: the [[Reed Dance]], celebrated in August and September in honour of the Queen Mother, and the [[Incwala Kingship]], in December and January in honour of the King. These ceremonies include dancing, singing, and celebrations with traditional attire.
 
{{coor title dm|26|28|S|31|12|E|region:SZ_type:city}}
{{Afrika-stub}}
 
[[Kategori:Kutha krajan ing Afrika]]
[[Kategori:Kutha ing Swaziland]]
 
 
{{Afrika-stub}}
5.602

besutan