Wong Banjar: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB
c (clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB)
 
=== Gegaman Tradisional ===
Adhedhasar asil wawancara langsung karo wong kang tau gunakake, gaman tradisionaltradhisional suku banjar kang padhatan digunakaké saben dina ing antarané:
* 1. Serapang
Serapang ya iku tombak mawa mata lima. Patang mata mekar kaya ta cakar garudha kanthi bait pengait ing saben pucuke. Siji mata manèh ana ing tengahing bait, kang sinebut “besi lapar” kang dipercaya bisa ngrubuhake wong kang duwé ngèlmu kebal.
5.601

besutan