Gendéra Bahrain: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: werna → warna (4))
c (clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB)
}}
 
'''Gendéra [[Bahrain]]''' kapérang saka [[garis]] [[putih]] ing sepertelon [[kiwa]] gendéra, lan liyané kanthi warna [[abang]]. Kalara warna mau bisa uga dipisahake déning lima [[segitelu]] warna putih kan awujud rupa [[graji]].Abang ya iku warna kang tradisionaltradhisional (kuno) [[lempongan Pèrsi]]. Kalima pucuk segitelu ngelambangake cacahé lima pilar [[Islam]]. Désain gendéra iki memper karo wujud anané [[Gendéra Qatar]].
 
== Uga delengen ==
5.603

besutan