Motorola V235: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: kuartal → kwartal (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: poliponikugapoliponik uga)
(→‎top: ganti isi, replaced: kuartal → kwartal (2))
| manufacturer =
| networks =
| releasedate = 2005, kuartalkwartal 1
| predecessor =
| successor =
}}
 
'''Motorola V235''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Motorola]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/motorola/1079/motorola-v235|title=Harga dan Spesifikasi Motorola V235 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing kuartalkwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 85.9 x 46.8 x 24.7&nbsp;mm déné boboté 102 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] ya iku ''''. Motorola V235 dilengkapi kaméra VGA. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]] uga saka [[MP3]]/[[AAC]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 810 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 260 jam nalika ''standby'' lan tahan 7 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Motorola_V235">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/motorola_v235-1079.php|title=Motorola V235 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
350.349

besutan